ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2016η
Κυριακή, 9 Μαΐου 2021

ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

Βίντεο. " data-image="https://www.liberal.gr/photos/4dceda1c04cfa065eb707a484acaae3a.jpg" >

Συνωστισμός με καρναβαλιστές στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Συνωστισμός με καρναβαλιστές στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Φωτογραφία από sigmalive

Χιλιάδες καρναβαλιστές συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία της Λεμεσού, παρά τα διατάγματα, για να διασκεδάσουν με αφορμή τα καρναβάλια. Ενώ, είχε βρεθεί η μέση λύση λόγω της πανδημίας οι καρναβαλιστές να προχωρήσουν σε αυτοκινητοπομπή, με το τέλος της "παρέλασης"  πολίτες μαζεύτηκαν στο χώρο στάθμευσης στον Εναέριο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το κυπριακό μέσο sigmalive.com σε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στο σημείο, οι καρναβαλιστές στη θέα μελών της Δύναμης κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του παλιού λιμανιού. Στη συνέχεια προέκυψε νέα συγκέντρωση στο παλιό λιμάνι με χιλιάδες καρναβαλιστές.

Η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία δύο υποστατικών στην περιοχή για πώληση οινοπνευματωδών ποτών ενώ καταγγέλθηκαν μέχρι στιγμής 28 πολίτες.

Πάντως, έκκληση απηύθυνε μέσω παρέμβασής της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, για τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται αυτή την ώρα στο κέντρο της Λεμεσού από καρναβαλιστές.

Συγκεκριμένα η κα. Γιολίτη ανέφερε «κάνω έκκληση στους πολίτες και στους γονείς που παρακολουθούν αυτές τις εικόνες. Οι εικόνες που βλέπουμε είναι ανησυχητικές. Η  Αστυνομία έδειξε ανοχή το απόγευμα αλλά αυτές οι εικόνες είναι εκτός λογικής».