Συνέντευξη Τύπου Τσίπρα αύριο - Αντίδραση για την ακύρωση της συζήτησης για ΜΜΜ στη Βουλή

Συνέντευξη Τύπου Τσίπρα αύριο - Αντίδραση για την ακύρωση της συζήτησης για ΜΜΜ στη Βουλή

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας αντιδρώντας στην ακύρωση της προγραμματισμένης για αύριο συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης που είχε καταθέσει στον πρωθυπουργό.

Με ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης «προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown».

Όπως σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα» και αναφέρει ότι θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα:

«Μετά το νέο lockdown και την ομολογία της αποτυχίας του, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει να βάλει φίμωτρο και στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Ακυρώνει την αυριανή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης ερώτησής μου που αφορά στις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για την αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης προτιμά το μονόλογο και τη μονοφωνία των επιχορηγούμενων από τη λίστα Πέτσα ΜΜΕ και δεν θέλει να βρεθεί στη δύσκολη θέση να υπάρχει αντίλογος και επιχειρήματα για τις παλινωδίες που οδήγησαν στο νέο lockdown.

Η δημοκρατία όμως δεν θα μπει σε καραντίνα.

Όσο κι αν αυτό ενοχλεί τον κ. Μητσοτάκη.

Τα επιχειρήματα θα ακουστούν και θα νικήσουν την προπαγάνδα.

Γι' αυτόν το λόγο αύριο, Παρασκευή, θα παραχωρήσω Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία».