Στους 25 οι νεκροί από τον κορονοϊό

Στους 25 οι νεκροί από τον κορονοϊό

Στους 25 έφθασε ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας από τον κορονοϊό, καθώς μόνο σήμερα, Πέμπτη, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ένας 64χρονος άνδρας από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης, ένα από τα χωριά που έχουν τεθεί εδώ και αρκετές μέρες σε πλήρη καραντίνα, κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ, ενώ πριν λίγες μέρες είχε πεθάνει και ο 90χρονος πατέρας του.

Ο 64χρονος άνδρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ  για  8 - 9 μέρες.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΙ ότι έφυγε από την ζωή ένας κάτοικος της περιοχής 70 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου  Ευαγγελισμός. Με κορονοϊό νοσηλεύεται και η σύζυγός του αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση.

Νωρίτερα, σήμερα, όπως είχε γίνει γνωστό πέθανε ένας 46χρονος στρατιωτικό από την Ξάνθη χωρίς υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ανθυπασπιστής τεχνικού νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ανακοινώθηκαν ακόμα 78 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, ανεβάζοντας το σύνολο των διεγνωσμένων κρουσμάτων από την αρχή της επιδημίας στα 821, από τα οποία νοσηλεύονται τα 134, εκ των οποίων 53 είναι διασωληνωμένα.