Στο νοσοκομείο με έμφραγμα μεταφέρθηκε ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Στο νοσοκομείο με έμφραγμα μεταφέρθηκε ο νέος αρχηγός ΓΕΣ

Αναβλήθηκε το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, καθώς προέκυψε πρόβλημα με τη μετάβαση του νέου Α/ΓΕΣ Γιώργου Καμπά, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ ο νέος αρχηγός του ΓΕΣ νοσηλεύεται στη Μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, «στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτου προβλήματος υγείας», με τις πρώτες πληροοφορίες να αναφέρουν ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Όπως μετέδωσε ωστόσο αργότερα εντός της ημέρα ο ant1, μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι η υγεία του κ. Καμπά δεν διατρέχει κίνδυνο και έλαβε εξιτήριο.

Νωρίτερα, εξεδόθηκε και ιατρικό ανακοινωθέν που δεν αναφέρεται στη διάγνωση, ότι ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση την οποία υπέγραψε ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.

Λόγω της κατάστασής του πάντως αναβλήθηκε το σημερινό Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ).

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμπάς επιλέχθηκε ως Α/ΓΕΣ χθες βράδυ έπειτα από απόφαση που έλαβε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό.