Πολάκης: Εμβολιάστηκα αφού μελέτησα αυτά που είχα πει...

Πολάκης: Εμβολιάστηκα αφού μελέτησα αυτά που είχα πει...

«Θα αποφασίσω Σεπτέμβη – Οκτωβρη με βάση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές τι και ποιο θα κάνω» δήλωνε τον Ιούνιο ο Παύλος Πολάκης έχοντας πριν ξεσηκώσει σάλο για τη στάση του έναντι των εμβολίων. Ο ίδιος μετά και την ανακοίνωση περί εμβολιασμού του από τον Αλ. Τσίπρα δηλώνει πως δεν πιέστηκε ούτε εκβιάστηκε αλλά ως γιατρός επέλεξε να συνεχίσει την εργασία του...

Η σχετική αναφορά του στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο είχε ως προϋπόθεση τις μεταλλάξεις και τις επιπλοκές από έναν εμβολιασμό. Τι είναι αυτό που άλλαξε ως προς τις μεταλλάξεις (τις οποίες ο ίδιος υποστήριξε πως δεν πιάνουν τα εμβόλια) και τις επιπλοκές που δεν ήταν γνωστό τον Ιούνιο;

Η υποχρεωτικότητα είναι η μόνη διαφορά μεταξύ των δηλώσεων του για μη δοκιμασμένα εμβόλια, για ιδεοληπτική εμμονή της κυβέρνησης αναφορικά με τους εμβολιασμούς αλλά και για εμβολιασμούς άνω των 60 με 65 ετών με καταγγελίες για το γεγονός πως οδηγούνται σε εμβολιασμό 18χρονοι «χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση όταν όπως έχει φανεί από την αρχή της πανδημίας το 99,9% περνούν τη λοίμωξη χωρίς να το καταλάβουν σχεδόν!» (ανάρτηση μόλις την Κυριακή ημέρα που φέρεται να εμβολιάστηκε).

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε την Κυριακή το βράδυ τιμώντας τη δέσμευσή του που είχε λάβει δημοσίως. Ποια δέσμευση; Την παραπάνω, αυτή που θα ανέμενε τις εξελίξεις για τις μεταλλάξεις και τις επιπτώσεις των εμβολίων στους… άλλους.

Ο Παύλος Πολάκης ετάχθη κατά της υποχρεωτικότητας για το υγειονομικό προσωπικό. Αλλώστε όταν έγιναν οι σχετικές ανακοινώσεις δήλωνε τα εξής:

«Ο,τι και να ανακοινώσετε ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ!!!!

Κικίλια και Κοτανιδου σε εσάς το λέω!

Όταν η παραλλαγή ΔΕΛΤΑ πρακτικά από τα εμβόλια ΑΣΤΡΑ και Τζονσον δεν καλύπτεται καθόλου και από τα εμβόλια Πφαιζερ και Μοντέρνα καλύπτεται γύρω στο 35-40% ,τότε προς τι τα μέτρα για την υποχρεωτικότητα και οι ποινές στους ανεμβολίαστους;;;;;»

Αμέσως μετά την σχετική ανακοίνωση από τον Αλέξη Τσίπρα σε ανάρτησή του ο Πολάκης εξηγεί γιατί εμβολιάστηκε επιμένοντας όμως σε αναφορές όπως οι παραπάνω.

Συγκεκρμένα αναφέρει οτι «Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξη του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα.

Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό οπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία .

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγειας τα τελευταία χρόνια .

-Είμαι ενεργος γιατρος και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επομενους μηνες.

-Κανοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επομενους μηνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχως πολλοί συνάδελφοι έχουν οπως φαίνεται από τις εξετασεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μηνες)

-Έκανα αυτό που φαίνεται να έχει την ψηλότερη προστασία από βαρειά νοσηση για την παραλλαγή δέλτα που τώρα είναι κυρίαρχη (Το Pfizer δηλαδή που προσφέρει μια κάλυψη της ταξης του 43% οπως φαίνεται από επιστημονικές ανακοινώσεις στο Ισραήλ στην Αγγλία και αλλού )

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑ ,ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ(φωτό 1)

Από την πρώτη στιγμή δέχομαι επιθέσεις ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι δέχομαι επιθέσεις γιατί ασκώ οξύτατη κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημίαμε τους 14.000 νεκρους,τους 9.000 εκτος ΜΕΘ,με τη μη ενίσχυση του ΕΣΥ ,την απουσία τεστ και πρωτοβαθμιας ,τα ΜΗ μέτρα σε μέσα μαζικης μεταφορας και εργασιακους χωρους ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ τη ΜΗ ΧΡΗΣΗ των Μονοκλωνικων αντισωμάτων που θα ΕΣΩΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΖΩΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!

Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο. Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση.,ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,με την εξέλιξη της πανδημιας παγκοσμιως και στη χώρα μας!

Υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι ΣΘΕΝΑΡΑ την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ , που η κυβέρνηση ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ!

Αντίθετα με πρόσχημα την πανδημία και τον εμβολιασμό ανοίγει τις πόρτες των νοσοκομείων στα τρωκτικά του ιδιωτικού τομεα

Ισχυρίστηκα επίσης ότι η αναστολή εργασίας είναι μέτρα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟ, που εξοντώνει τους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας και αποδυναμώνει τα νοσοκομεία της χώρας (και ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό διαφωνεί οριζοντίως και καθέτως)

ΤΩΡΑ, χωρίς τον κίνδυνο της σπέκουλας των πολιτικών αντιπάλων, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ πως θα υπερασπίζομαι με μεγαλύτερο πάθος αυτές τις απόψεις.

…..ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ…..όσα λεφτά και αν ρίξετε για να πετάνε λάσπη τα ΜΜΕ σας….»

Η ουσία οπως και ο ίδιος περιγράφει είναι πως εμβολιάστηκε διότι είναι ενεργός γιατρός. Ιδιώτης γιατρός που με βάση τη νομοθετική ρύθμιση που έρχεται δεν θα μπορούσε να ασκεί το επάγγελμά του, όπως και αυτοί στους οποίους… συμπαρίσταται συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις τους.