Π. Πολάκης: Με φωτογραφία κάτω από το κάδρο του Α. Βελουχιώτη απαντά στην άρση της ασυλίας του

Π. Πολάκης: Με φωτογραφία κάτω από το κάδρο του Α. Βελουχιώτη απαντά στην άρση της ασυλίας του

Με ανάρτηση στο Fecebook η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του μπροστά από πίνακα με τον Άρη Βελουχιώτη, ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε στην απόφαση της Επιτροπής της Βουλής να άρει την ασυλία του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παυλος Πολακης βουλευτης ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ εκλεγμένος με 15.500 σταυρούς δηλαδή 15.500 μαχαιριές σε εσάς!».

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης υποστηρίζει ότι στην Ολομέλεια της Βουλής θα καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει και συμπληρώνει: «ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ,θα σας αποκαλύπτουμε και ξεφτιλίζουμε μέχρι να δείτε ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!!».

Η επιτροπή δεοντολογίας εισηγήθηκε την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη ύστερα από μήνυση και αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης με αφορμή ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, στην οποία ανέφερε  «παρά τη λάσπη, παρά τα λεφτά που έριξε ο Κουρτάκης και διάφοροι τοπικοί σουπερμαρκεταδες εκεί κάτω για να με λασπολογήσουν, δεν τα καταφέρατε. Δεκαπέντε χιλιάδες Τετρακόσιοι ψήφοι, δεκαπέντε χιλιάδες καρφιά σε σας...»