Οργανωμένο σχέδιο υπέρ Κουφοντίνα με χιλιάδες αναρτήσεις στα προφίλ Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου

Οργανωμένο σχέδιο υπέρ Κουφοντίνα με χιλιάδες αναρτήσεις στα προφίλ Μητσοτάκη - Σακελλαροπούλου

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο υπέρ  Κουφοντίνα βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω διαδικτύου. Σε κάθε ανάρτηση που αφορά την πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό εμφανίζονται εκατοντάδες σχόλια με κύριο αίτημα την ικανοποίηση του εκβιαστικού για την ίδια τη Δημοκρατία αιτήματος του πολυισοβίτη εκτελεστή της 17Ν.

Μετά τον λογαριασμό της Κατερίνας Σακελλαροπούλου σειρά έχουν τα δημοσιεύματα ειδησεογραφικών site που αναφέρονται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου αίφνης εμφανίζονται σχόλια υπέρ του Κουφοντίνα και της υπαναχώρησης της πολιτείας μπροστά στον εκβιασμό που επιχειρείται.

Με την επίκληση του κράτους δικαίου και με αναφορές στο ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία  ο θάνατος ενός κρατούμενου που ο ίδιος έχει επιλέξει την απεργία πείνας με αίτημα την μεταφορά του σε φυλακή της αρεσκείας του, τα σχόλια επιχειρούν να ασκήσουν πιέσεις.

Στόχος η υπαναχώρηση του κράτους δικαίου που οι ίδιοι επικαλούνται και η με εκβιαστικό τρόπο ανταπόκριση της πολιτείας, είτε με επώνυμα είτε με ανώνυμα σχόλια.

Παραγνωρίζοντας μάλιστα το γεγονός πως η κερκόπορτα που επιχείρεται να ανοίξει δύσκολα θα κλείσει αλλά και ότι μπαίνουν σε ένα μικροκομματικό παιχνίδι που έχει στηθεί και επιδιώκεται να αξιοποιηθεί ανεξαρτήτως των εξελίξεων.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια εμπλοκής της Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού δείχνει να εντάσσεται σε ένα οργανωμένο σχέδιο που κινείται μέσω του εκφοβισμού και της τρομοκράτησης θεσμικών προσώπων. Έρχεται δε να προστεθεί στην υιοθέτηση των ενεργειών του Δ. Κουφοντίνα (του εκβιασμού μέσω απεργίας πείνας) από κοινοβουλευτικά κόμμα, όπως έπραξε και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμα:

- Νομικοί υπέρ Κουφοντίνα με αναφορές για «αίμα που θα χυθεί»

- Όταν η συνήγορος του Κουφοντίνα δήλωνε πως «η αντιμετώπιση του απεργού γίνεται με σεβασμό και ευαισθησία»