Στο στόχαστρο η Σακελλαροπούλου για τον Κουφοντίνα μέσω της σελίδας της στο facebook

Στο στόχαστρο η Σακελλαροπούλου για τον Κουφοντίνα μέσω της σελίδας της στο facebook

Μια οργανωμένη «επίθεση», μέσω της οποίας καλείται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να παρέμβει υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, βρίσκεται σε εξέλιξη με συνεχείς αναρτήσεις και σχόλια στον λογαριασμό της στο facebook.

Μετά την πρώτη έκκληση, γραπτή, στην οποία είχαν προχωρήσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να εμπλέξουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα, σειρά έχει πάρει το διαδίκτυο και τα σχόλια στον λογαριασμό της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Κεντρική γραμμή το αίτημα να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις του πολλάκις ισοβίτη, προκειμένου με τη σειρά του να σταματήσει την απεργία πείνας και να μην χάσει τη ζωή του. Επί της ουσίας επώνυμοι και ανώνυμοι «εγκαλούν» την Πρόεδρο της Δημοκρατίας παραγνωρίζοντας, ίσως, οι περισσότεροι εξ αυτών πως με τον τρόπο αυτό μπαίνουν στο παιχνίδι της πολιτικοποίησης που επιχειρείται και που στο τέλος έχει ως στόχο τον καθορισμό του Δημήτρη Κουφοντίνα ως πολιτικού αντιπάλου και κατ' επέκταση ως πολιτικού κρατούμενου.

Οι δε αναφορές στο κράτος δικαίου και στην «εφαρμογή του νόμου» δείχνουν ότι υιοθετείται άκριτα η προπαγάνδα που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σε ό,τι αφορά τις εκκλήσεις υπό τον μανδύα του ανθρωπισμού, ξεχνούν όσοι τις κάνουν ότι η απεργία πείνας επελέγη από τον ίδιο τον πολυισοβίτη αρχιεκτελεστή της 17Ν ως μέσο πίεσης προκειμένου να μεταφερθεί σε φυλακή της αρεσκείας του.

Σε κάθε περίπτωση η προσπάθεια εμπλοκής της Προέδρου της Δημοκρατίας δείχνει να εντάσσεται σε ένα οργανωμένο σχέδιο που κινείται μέσω του εκφοβισμού και της τρομοκράτησης θεσμικών προσώπων. Έρχεται δε να προστεθεί στην υιοθέτηση των ενεργειών του Δ. Κουφοντίνα (του εκβιασμού μέσω απεργίας πείνας) από κοινοβουλευτικά κόμμα, όπως έπραξε και επισήμως ο ΣΥΡΙΖΑ.