ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2052η
Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

Ο Χρ. Κέλλας συμμετείχε σε γλέντι, χωρίς μάσκα – Τι απαντά ο βουλευτής

Ο Χρ. Κέλλας συμμετείχε σε γλέντι, χωρίς μάσκα – Τι απαντά ο βουλευτής

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει φωτογραφίες που δείχνουν τον βουλευτή της ΝΔ Χρήστο Κέλλα να διασκεδάζει σε γλέντι, χωρίς μάσκα. Σε ανάρτησή του ο ίδιος ο βουλευτής ζητά συγνώμη , υποστηρίζοντας ότι το γλέντι έλαβε χώρα σε σπίτι αδερφικού του φίλου που βάπτιζε την εγγονή του. Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Documento.

«Για το δημοσίευμα της Documento και όσους το αναπαράγουν... Ανθρώπινη στιγμή, σε ΣΠΙΤΙ αδερφικού μου φίλου, που βάπτιζε την εγγονή του. Συγγνώμη,αλλά υπάρχουν και αυτές οι στιγμές...», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Κέλλας. 

Ο ίδιος ο βουλευτής, ο οποίος είναι αναισθησιολόγος-εντατικολόγος, ήταν ανάμεσα σε εκείνους τους βουλευτές-γιατρούς που κατά την εμφάνισή του δεύτερου κύματος, είχαν ζητήσει να ενταχθούν στο δυναμικό του ΕΣΥ άνευ αμοιβής.

ΣΥΡΙΖΑ για Κέλλα: Υπάρχει έστω ένα περιοριστικό μέτρο που τηρούν οι «άριστοι» της ΝΔ;

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι «μετά τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον βουλευτή της ΝΔ κ. Κέλλα να ξεφαντώνει μετά μουσικής, τις οποίες δημοσιεύει το Documento, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω και ένα περιοριστικό μέτρο, από αυτά που ισχύουν για τους απλούς πολίτες, το οποίο να το τηρούν οι “άριστοι ” της ΝΔ», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.