Ντ. Τραμπ: Κερδίζω εύκολα την Προεδρία

Ντ. Τραμπ: Κερδίζω εύκολα την Προεδρία

Επιμένει στη γραμμή του ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντοναλτ Τραμπ, αμφισβητώντας την καταμέτρηση των ψήφων των εκλογών στις ΗΠΑ. Με νέα του tweets o Nτόναλντ Τραμπ αναφέρει ότι «κερδίζει εύκολα την Προεδρία», ενώ εξαπολύει επίθεση στους Δημοκρατικούς.

Το πρώτο tweet του αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οπότε τώρα, οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο της Γερουσίας των ΗΠΑ, μέσω των ενεργειών τους στους John James, David Perdue (σ.σ.: υποψήφιοι με τους Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές) και πολλούς άλλους» και συνεχίζει: «Η Προεδρία γίνεται ακόμη πιο σημαντική. Θα νικήσουμε!».

Στο επόμενο tweet του σημειώνει:

«Κερδίζω εύκολα την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών με ΝΟΜΙΜΕΣ ΨΉΦΟΥΣ. Οι ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ δεν μπορούσαν, με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή, να κάνουν τη δουλειά τους και επομένως, οι ψήφοι που έγιναν δεκτές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρέπει να καθοριστούν ως ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΨΗΦΟΙ. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ πρέπει να αποφασίσει!».

Τέλος, σε τρίτο του «τιτίβισμα» στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε με το twitter αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «είναι εκτός ελέγχου».

Να σημειωθεί ότι και τα τρία tweets του Ντοναλντ Τραμπ επισημάνθηκαν από το twitter για το περιεχόμενό τους, καθώς «μέρος ή το σύνολο της ανάρτησης είναι αμφιλεγόμενο και ενδέχεται να είναι παραπλανητικό σχετικά με την εκλογική διαδικασία».