Νέο τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στις 7.30 μ.μ.

Νέο τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στις 7.30 μ.μ.

Σε νέο τηλεοπτικό μήνυμα, ενόψει και του εορτασμού του Πάσχα θα προχωρήσει στις 7.30 μ.μ. ο πρωθυπουργός με το οποίο θα ζητά ειδικά για τις ημέρες αυτές, την πιστή εφαρμογή των μέτρων.

Στο μήνυμά του ο Κυρ. Μητσοτάκης θα καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν την πιστή εφαρμογή των μέτρων, προκειμένου να μην χαθούν όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα και θα επιμείνει στην ανάγκη τήρησης των κανόνων προσωπικής υγιεινής και της απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Ταυτόχρονα θα τονίζει ότι ο εφησυχασμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός, ενώ θα εξάρει και τις προσπάθειες της κοινωνίας όλο αυτό το διάστημα.

Νωρίτερα o κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είχε κάνει σαφές ότι είναι υψίστης σημασίας τις ημέρες αυτές να μην παραβιάσουμε τα περιοριστικά μέτρα και ότι οι έλεγχοι των αρχών θα είναι αυστηροί και θα γίνουν αυστηρότεροι.

Είχε επίσης επαναλάβει ότι δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για να γιορτάσουμε την Ανάσταση ή την Κυριακή του Πάσχα. «Ας γιορτάσουμε μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη νίκη κατά του κορονοϊού κι ας γιορτάσουμε του χρόνου το Πάσχα όλοι μαζί όπως προβλέπει η παράδοση και η θρησκεία μας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.