Νέα προκλητική ανάρτηση από τον Κραουνάκη για την συναυλία Πρωτοψάλτη

Νέα προκλητική ανάρτηση από τον Κραουνάκη για την συναυλία Πρωτοψάλτη

Με μια νέα προκλητική ανάρτηση επανήλθε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο θέμα της κινητής συναυλίας της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας, κάνοντας λόγο για πληρωμένες επιθέσεις εις βάρος του. Ακόμη, σημείωσε σε δήλωσή του πως θα κινηθεί νομικά καθώς διαφώνησε με την αναπαραγωγή του τραγουδιού του μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μιλώντας Στο Κόκκινο, αναφέρθηκε στην Α. πρωτοψάλτη λέγοντας πως «η Άλκηστις σε όλη την πορεία της ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, δραστήριος, πρωτοστάτησε στην δημιουργία μίας νέας παρουσίασης για τα τραγούδια, με ρίσκο και κόστος, για να ανοίξει η ομπρέλα των συνεργατών, να υπάρξει μία νέα αισθητική».

Ακόμη. όπως ανέφερε ο Στ. Κραουνάκης: «Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου. Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».