ΝΔ για Τσίπρα: Το θράσος και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο

ΝΔ για Τσίπρα: Το θράσος και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο

Για θράσος και υποκρισία κατηγορεί με νέα της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της εργαζόμενης στην Πρεσβεία της Βενεζουέλας που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πρώην πρέσβη Φράνκλιν Γκονζάλες. 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«"Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα" έγραφε ο κ. Τσίπρας στον Ν. Μαδούρο, χαρακτηρίζοντας την πλήρη συγκάλυψη "πολιτική ωριμότητα". Αυτό σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ κατατάσσει τον κ. Τσίπρα στο πλευρό των θυμάτων. Το θράσος και η υποκρισία σε όλο τους το μεγαλείο.
 
ΥΓ. Ακόμη περιμένουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ να μας πει ποιο ήταν το στέλεχος που σύμφωνα με το θύμα ζητούσε σιωπή, ακολουθώντας προφανώς τη γραμμή του κ. Τσίπρα».

Νωρίτερα σήμερα σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η ανάκληση του τότε πρέσβη οφείλεται σε παρέμβαση του Αλ. Τσίπρα όταν κατόπιν αιτήματος των θυμάτων απέστειλε επιστολή προς τον Ν. Μαδούρο για να τον ενημερώσει, αποσιωπώντας ωστόσο την στάση συγκάλυψης που είχε ακολουθήσει την εποχή εκείνη.