«Κρατήστε το δηλητήριό σας για αλλού»
Κυβερνητικοί κύκλοι προς ΣΥΡΙΖΑ

«Κρατήστε το δηλητήριό σας για αλλού»

Σκληρή απάντηση στη νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εγείρει θέμα αυτή τη φορά για την ενημέρωση των πολιτών για τον κορονοϊο από την κυβέρνηση, κύκλοι της οποίας επισήμαναν πως πρέπει να μείνει έξω από το μικροπολιτικό παιχνίδι της αντιπολίτευσης το θέμα της ενημέρωσης.

«Η ενημέρωση των πολιτών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα όπλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας», υπογραμμίζουν κυβερνητικοί κύκλοι απαντώντας στις αντιδράσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως «όσοι βρήκαν ευκαιρία να λαϊκίσουν, ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού».

Πηγές του Μαξίμου ανέφεραν πως η ενημέρωση πρέπει να γίνει με όλους τους τρόπους και με σποτ και μηνύματα που θα φθάσουν και θα αγγίξουν μικρούς και μεγάλους.

«Και σε αυτή τη μάχη, ναι, θα διατεθούν πόροι. Για να προλάβουμε, πριν φθάσουμε να νοσηλεύουμε. Οι γνωστοί, που δεν χάνουν ευκαιρία να λαϊκίσουν, θεωρούν ότι βρήκαν νέο πεδίο. Ας κρατήσουν το δηλητήριό τους για αλλού. Το πεδίο της ενημέρωσης στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν προσφέρεται», προσέθεσαν οι ίδιες πηγές.