Κορονοϊός: Στους 216 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 88χρονη στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Στους 216 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξε 88χρονη στη Θεσσαλονίκη

Στους 216 διαμορφώνεται πλέον ο αριθμός των θυμάτων από επιπλοκές του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς μία ακόμη ηλικιωμένη γυναίκα έχασε την Τετάρτη τη ζωή της.

Πρόκειται για το δεύτερο θύμα της νόσου το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, ενώ η άτυχη 88χρονη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από τις 6 Αυγούστου. 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, ακόμα μία ηλικιωμένη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας έχασε τη ζωή της από επιπλοκές της νόσου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

Παράλληλα, έντονη ανησυχία προκαλεί στους ειδικούς η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Αττική καθώς καταγράφηκαν 82 από τα συνολικά 196 που ανακοινώθηκαν την Τρίτη. Την ίδια στιγμή καταγράφεται αύξηση στον αριθμό των διασωληνωμένων έντεκα εκ των οποίων είναι ηλικίας 40 έως 64 χρόνων. 

Συγκεκριμένα χθες, ανακοινώθηκαν 196 κρούσματα, από τα οποία τα 82 εντοπίστηκαν στην Αττική, ενώ σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, δέκα από αυτά συνδέονται με ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.  Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα μία ακόμα ασθενής έχασε τη ζωή της, ενώ συνολικά 26 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ των νοσοκομείων. Από τα νέα κρούσματα, τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.