Κορονοϊός: 12 θύματα τις τελευταίες ώρες - Στους 837 συνολικά οι νεκροί

Κορονοϊός: 12 θύματα τις τελευταίες ώρες - Στους 837 συνολικά οι νεκροί

Δώδεκα ακόμα ασθενείς που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό κατέληξαν τις τελευταίες ώρες στα νοσοκομεία της χώρας, ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας σε 837.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα δύο ασθενείς ηλικίας 83 και 72 ετών κατέληξαν στο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύονταν σε απλή κλίνη. Επιπλέον, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος έχασε τη ζωή του ένας 96χρονος άντρας, όπως και μία γυναίκα 70 ετών που βρισκόταν στο Ιπποκράτειο.

Παράλληλα, στην Αττική, κατέληξαν μία 76χρονη που νοσηλευόταν στο Σωτηρία αλλά και ένας 77χρονος που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Επίσης, ένας 92χρονος που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου αλλά και μία 78χρονη που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, προερχόμενη από οίκο ευγηρίας στις Σέρρες αποτελούν τα δύο τελευταία θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα.

Ακόμα, μια έχασαν τη ζωή τους μια  69χρονη στο Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, μια 87χρονη στα Ιωάννινα και ένας 81 χρονος και 84χρονος που νοσηλεύονταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι ασθενείς που κατέληξαν τις τελευταίες ώρες αντιμετώπιζαν υποκείμενα νοσήματα.