Kωνσταντίνος Μητσοτάκης για Μ. Σάκκαρη: Αδιανόητο να στοχοποιείται έτσι μια πρωταθλήτρια

Kωνσταντίνος Μητσοτάκης για Μ. Σάκκαρη: Αδιανόητο να στοχοποιείται έτσι μια πρωταθλήτρια

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού, είναι αδιανόητο να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής μια πρωταθλήτρια που με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά, αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook ο γιος του πρωθυπουργού Κωσταντίνος Μητσοτάκης .

Απαντώντας στην επίθεση κατά της Μαρίας Σάκκαρη που είχε εξαπολύσει νωρίτερα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Ελεφάντη, ο Κ. Μητσοτάκης ζητά να υπάρξει σεβασμός στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, τονίζοντας ότι δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και θυμίζοντας ότι είχε δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά.

Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής.

Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές... αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή».

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ που ανέφερε ότι ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές.

«Ο πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννα Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ στην οποία επισυνάπτεται το σχετικό tweet.