Κλιντ  Ίστγουντ: Είμαι φιλελεύθερος- Καλύτερη επιλογή ο Μπλούμπεργκ

Κλιντ Ίστγουντ: Είμαι φιλελεύθερος- Καλύτερη επιλογή ο Μπλούμπεργκ

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Κλιντ Ίστγουντ ο οποίος έχει υπάρξει διαχρονικά υποστηρικτής του Ρεπουμπλικανού Κόμματος εξέφρασε τη προτίμηση του για τον υποψήφιο των Δημοκρατικών Μάικλ Μπλούμπεργκ. 

Ο Ίστγουντ ο οποίος είχε ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2016 είπε σε συνέντευξη του στη Wall Street Journal: «Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στείλουμε τον Μάικ Μπλούμπεργκ στον Λευκό Οίκο». 

Ο Κλιντ Ίστγουντ πρόσθεσε επίσης αναφερόμενος στον Τραμπ, «θα ευχόμουν να μην συμπεριφερόταν έτσι και να σταματούσε να χρησιμοποιεί το Twitter με αυτόν τον τρόπο».  

O ηθοποιός αυτοπροσδιορίζεται ως «φιλελεύθερος και σαν ένας άνθρωπος που σέβεται τις ιδέες των άλλων και θέλει συνεχώς να μαθαίνει».

O βραβευμένος με 4 Όσκαρ ηθοποιός είχε διατελέσει δήμαρχος της μικρής πόλης Κάρμελ μπάι δε Σι στην Καλιφόρνια από το 1986 ως το 1988.

Είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2012, έφερε μαζί του στη σκηνή μια άδεια καρέκλα και ξεκίνησε μια φανταστική συζήτηση με τον τότε πρόεδρο Ομπάμα.