Προανακριτική: «Καθυστερήσεις» με τους μάρτυρες παίζει ο Παπαγγελόπουλος

«Καθυστερήσεις» με τους μάρτυρες παίζει ο Παπαγγελόπουλος

Καταφανής πλέον είναι η προσπάθεια του πρώην αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου να «παίξει καθυστερήσεις». Σήμερα στην προανακριτική Επιτροπή καθ' υπόδειξιν του κλήθηκε ο Εφέτης Κωνσταντίνος Σταμαδιανός, ο οποίος ευθαρσώς δήλωσε ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα.

Είναι ενδεικτικό ότι η κατάθεσή του δεν ξεπέρασε τα 15 λεπτά, ενώ ο ίδιος δεν προχώρησε ως είθισται από τους μάρτυρες σε εισαγωγική τοποθέτηση. Όπως είπε, δε, έχει καμία γνώση για την διερευνούμενες πράξεις και πάντως υπογράμμισε ότι έχει θετική άποψη για τον κ. Ιωάννη Αγγελή και για την κ. Ελένη Ράικου και ότι ουδέποτε άκουσε κάτι αρνητικό για εκείνους όπως και για τους Αθανασίου, Τσατάνη και Κυβέλου.

Σε ό,τι αφορά τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο διεμήφθη ο εξής διάλογος με τον εισηγήτη της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη.

ΠΛΕΥΡΗΣ: Έχετε δεχτεί πίεση από Παπαγγελόπουλο; Γνωρίζετε τα περί Ρασπούτιν;

ΣΤΑΜΑΤΙΑΝΟΣ: Με τον κ. Παπαγγελόπουλο είχαμε συνυπάρξει στο Πρωτοδικείο το 2002. Ουδέποτε έχω επικοινωνήσει ή με έχει πάρει τηλέφωνο. Ότι γνωρίζω το γνωρίζω από τον τύπο και την τηλεόραση. Δεν έχω να καταθέσω κάτι.

Νωρίτερα, στην επιτροπή έφτασε μια επιστολή του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου μέσω της οποίας διαψεύδει δημοσίευμα που τον εμφανίζει να έχει ταξιδέψει μαζί με τον Ι. Αγγελή στη Βιέννη. Σε αυτή καταλογίζει «πανικό» στη «συμμορία» που επιχειρεί να τον εμπλέξει στην υπόθεση για να αποσείσει τις ευθύνες της.

Αναλυτικά η επιστολή:

Διαβάστε ακόμα:

- Οι κουκουλοφόροι στόχευαν σε αμοιβή - «Δεν υπάρχει κώλυμα» κατά την Τουλουπάκη