Κατέληξαν 12 άτομα από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Κατέληξαν 12 άτομα από κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο

Δώδεκα ακόμα ασθενείς με κορονοϊό κατέληξαν σήμερα, μέσα σε ένα 24ωρο σε όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών στους 796.  Τουλάχιστον πέντε εκ του συνολικού αριθμού των θυμάτων νοσηλεύονταν σε απλές κλίνες.

Αναλυτικότερα, κατέληξαν ένας 80χρονος που νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη του ΑΧΕΠΑ και μια μια 49χρονη που νοσηλευόταν επίσης σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Επιπλέον, ένας 77χρονος με υποκείμενα νοσήματα από το Ασκληπιείο Βούλας, μια 81χρονη που νοσηλευόταν και αυτή με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη στο «Σωτηρία», καθώς και μια 77χρονη που νοσηλευόταν και αυτή με υποκείμενα νοσήματα σε απλή κλίνη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου.

Ακόμα, μία 80χρονη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ένας 78χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και μια 73χρονη που νοσηλευόταν σε απλή κλίνη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Και οι τρεις νοσηλεύονταν με υποκείμενα νοσήματα.

Στη λίστα συγκαταλέγονται ακόμη, ένας 86χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, μια 76χρονη και ένας 81χρονος στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, καθώς και μια 73χρονη στο  νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Και οι τρεις που κατέληξαν είχαν υποκείμενα νοσήματα.