Καταδρομική επίθεση με μολότοφ στo Action24 για τον Κουφοντίνα

Καταδρομική επίθεση με μολότοφ στo Action24 για τον Κουφοντίνα

Επίθεση στα γραφεία του Action 24 πραγματοποίησε αργά το απόγευμα της Δευτέρας ομάδα αγνώστων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι έριξαν μολότοφ, πέτρες, μπογιές και φειγ βολάν με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Από την αστυνομία έχει γίνει, μέχρι στιγμής, μια προσαγωγή.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο τηλεοπτικός σταθμός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την επίθεση και ανέφερε: «Το Action24 δέχθηκε επίθεση! Δεν φοβόμαστε!». 

Η επίθεση σημειώθηκε στο χώρο που βρίσκονται οι υπάλληλοι ασφαλείας του σταθμού.

Χρ. Ταραντίλης:  Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της δημοκρατίας. Οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση. «Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη» προσθέτει.


 

Θ. Λιβάνιος: Κάθε επίθεση σε Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας

«Κάθε επίθεση σε Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας #Action24», ανέφερε με ανάρτηση στο Twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος.

Τ. Γαϊτάνης: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης για την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

ΣΥΡΙΖΑ: Απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Π. Χρηστίδης: Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία

«Η επίθεση εναντίον του @action24_ είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία. #Action24» ανέφερε σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης. 

 

Ν. Δένδιας: Μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου

«Η επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Action24 είναι μία ακόμα επίθεση κατά της ελευθερίας του Τύπου, αλλά και μία ακόμα αποτυχημένη απόπειρα τρομοκράτησης» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.