Go4more: Αυτό το Σεπτέμβριο κερδίστε περισσότερο με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Go4more: Αυτό το Σεπτέμβριο κερδίστε περισσότερο με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας της επαναφοράς. Μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενοι επιστρέφουν στο «σημείο αφετηρίας» για τη νέα σεζόν, με προσδοκίες, ιδέες, αλλά και νέες ανάγκες. Όλοι διαπιστώνουν ότι για τη νέα αυτή αφετηρία θα χρειαστεί να εξοπλιστούν με τα απαραίτητα. Και όχι μόνο. Ένα καινούργιο laptop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής, σχολικά είδη, αλλά και απαραίτητος εξοπλισμός για το γραφείο ή και το σπίτι.

Για όλα αυτά, σύμμαχος και φέτος είναι η Εθνική Τράπεζα, προσφέροντας με τις κάρτες της τη δυνατότητα να κερδίζουν περισσότερο, όσοι κάνουν τις αγορές τους το Σεπτέμβριο, και μάλιστα σε κάθε αγορά.

Πώς να κερδίσετε αγοράζοντας laptop

Ειδικά φέτος το Σεπτέμβριο, όσοι πελάτες της Εθνικής επισκεφθούν τα φυσικά ή ηλεκτρονικά καταστήματα Cosmote και Γερμανός, και επιλέξουν ένα νέο laptop, αξίας €399 και άνω κερδίζουν το 20% της αξίας του σε πόντους go4more. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 18/9/2021.

Προμηθευτείτε τα σχολικά είδη και ανανεώστε το σπίτι σας με κέρδος

Οι ευκαιρίες, όμως δεν σταματούν σε αυτό. Ό,τι χρειάζεται η οικογένεια για το σχολείο ή το σπίτι μπορεί τώρα να το αποκτήσει, πληρώνοντας με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζοντας σε αυτήν την περίπτωση 10% της αξίας των αγορών σε πόντους go4more, χάρη στις συνεργασίες που έχει εξασφαλίσει με συνεργαζόμενους εμπόρους. Έτσι, μπορείτε:

  • Να αγοράσετε τα σχολικά σας στα καταστήματα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr
  • Να κάνετε τις αγορές τους στα πολυκαταστήματα Notos, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα notos.gr
  • Να ανανεώσετε τον οικιακό εξοπλισμό στα καταστήματα και στα κέντρα παραγγελιών και παραλαβών ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Και αυτή η προσφορά ισχύει μέχρι και την 18/9/2021.

Μην χάσετε την ευκαιρία

 Όσοι έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας αλλά δεν είστε εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, μπορείτε να το κάνετε άμεσα εδώ και να μη χάσετε ούτε μία ημέρα από την περίοδο της προσφοράς, κερδίζοντας έτσι πόντους σε κάθε σας αγορά. 

Όλοι οι πόντοι των αγορών μπορούν να εξαργυρωθούν σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Όσοι επιθυμούν να βρουν τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος, μπορούν να το κάνουν εδώ.

Φέτος το Σεπτέμβριο, η Εθνικής Τράπεζα, στέκεται δίπλα στους πελάτες της, φροντίζοντας να κάνουν με «υπεραξία» αγορές που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό. Και ουσιαστικά να τις κάνουν πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές. Επιτρέποντας, έτσι, να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο με την καλύτερη διάθεση!