ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2015η
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021

ΓΔ: 897,01 -13,20 (-1,45 %)

Τζίρος: 251,67 εκατ. €   RT

Φοιτητές απέκλεισαν την Πρυτανεία του ΑΠΘ

Φοιτητές απέκλεισαν την Πρυτανεία του ΑΠΘ
Φωτογραφία thestival.gr

Την Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απέκλεισαν σήμερα το πρωί μέλη φοιτητικών παρατάξεων, τοποθετώντας πανό στην είσοδο της πόρτας με το οποίο εξέφρασαν τη διαφωνία τους στην εφαρμογή του  μεταρρυθμιστικού νόμου για τα Πανεπιστήμια.

Σύμφωνα με το thestival.gr sτον αποκλεισμό της Πρυτανείας του ΑΠΘ symmet;exoyn φοιτητικοί σύλλογοι Γεωπονίας, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Δασολογίας, Πληροφορικής, Ιστορικού – Αρχαιολογικού, Γαλλικού, Φιλολογικού, Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής, Ιατρικής, ΤΕΦΑΑ, Αγγλικού και του ΣΟΦΕΘ, στο πλαίσιο της πανελλαδικής μέρας εργαζομένων στα πανεπιστήμια.

Οι φοιτητές έχουν τοποθετήσει πανό στην είσοδο του κτιρίου διοίκησης. «Όχι στον νόμο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη» και «έξω από τα ΜΑΤ από τις σχολές» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα πανό των φοιτητών.

Οι φοιτητές θα συμμετέχουν σε εκδήλωση των φοιτητικών συλλόγων από κοινού με τους εργαζόμενους του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ και του ΔΙΠΑΕ για τις εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση στις 12.00 μπροστά από την πρυτανεία του ΑΠΘ.