Φιλελεύθερος: Η ήττα θέλει καλοπέραση

Φιλελεύθερος: Η ήττα θέλει καλοπέραση

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Η ήττα θέλει καλοπέραση-Απολαμβάνουν με κάθε τρόπο και την τελευταία μέρα εξουσίας» κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου ο Φιλελεύθερος.

*Αυτοί που θα άλλαζαν το παλιό αποδείχθηκαν πιο φαύλοι από τους φαύλους και ως την τελευταία στιγμή βρίσκουν τρόπους να μας θυμίζουν ότι κάνουν πλιάτσικο στο κράτος και ποτέ δε νοιάστηκαν για την πορεία του τόπου και τι θα αφήσουν πίσω τους.

*Κληρονομιά στο Μαξίμου τα ρουσφέτια του Τσίπρα

*Ταξιδάκι αναψυχής στη Φλόριντα για μια παρέα Συριζαίων

*Η εκτόξευση της Αχτσιόγλου προκαλεί μίση και πάθη


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο της 10ης Ιουνίου:

-Πετριές από τον Θανάση Μαυρίδη: Ντηλ στο λιμάνι και καημοί στο κανάλι

Στα επιχειρηματικά πηγαδάκια συζητείται πάρα πολύ το ενδεχόμενο της εισόδου μεγάλου ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και σε συνεννόηση με τον Ιβάν Σαββίδη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο ηγεμόνας της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ηγεμόνα των Αθηνών. Αν το deal ολοκληρωθεί θα προκληθεί θόρυβος. Δεν είναι και συνηθισμένες τόσο μεγάλες συναλλαγές μεταξύ ολιγαρχών.  

-Η ελληνική τραγωδία πλησιάζει στην κάθαρση

O Τσίπρας στο προεδρικό μέγαρο θα ζητήσει από τον Προκόπη Παυλόπουλο τη διάλυση της Βουλής και την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία επικαλούμενος την οικονομία ως «σοβαρό εθνικό ζήτημα», το οποίο προφανώς ενέσκηψε αίφνης και πάντως μετά τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

-Οι 27 ημέρες που θα κρίνουν την πορεία της χώρας

Η καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές αποτελεί μια ισχυρή ένδειξη ότι η πλειοψηφία της κοινωνία επιθυμεί μια πολιτική αλλαγή στη χώρα και επακόλουθα και κυβερνητική αλλαγή. Οι εκλογές όμως της 7ης Ιουλίου διαφέρουν σημαντικά από τις ευρωεκλογές, καθώς και το διακύβευμα είναι προφανέστατα πολύ μεγαλύτερο αλλά διότι πλέον δεν θα παίξει τον μείζονα ρόλο η διαφορά μεταξύ ΝΔ και Σύριζα, αλλά το απόλυτο ποσοστό της ΝΔ και το πόσα κόμματα θα καταφέρουν τελικά να ξεπεράσουν το όριο του 3% και να εισέλθουν στη Βουλή.

-Τα ανοιχτά μέτωπα στα εθνικά θέματα

Η εξωτερική πολιτική σε... ναρκοπέδιο. Σήμα κινδύνου από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για νέα Ιμια. Η νέα κυβέρνηση θα κληθεί να διαχειριστεί το απόλυτο χάος που αφήνει πίσω της η εποχή ΣΥΡΙΖΑ, τόσο όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά όσο και τα ζητήματα με τους βόρειους γείτονές μας... Η υπονόμευση των 12 ναυτικών μιλίων από την κυβέρνηση Τσίπρα, που εργαλειοποίησε το θέμα για το εσωτερικό της ακροατήριο.

- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στήριξη εκεί που αρχίζει η Ελλάδα

Μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση απηύθυνε ο αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από τα ακριτικά Δωδεκάνησα 

-Λουκέτο επ'' αόριστον στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

«Η κυβέρνηση μας οδηγεί σε εξόντωση» λένε οι ιδιοκτήτες τους. Κλειστές θα βρουν από σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ τις πόρτες των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων και θα παραμείνουν έτσι αν δεν δοθεί τέλος, όπως προειδοποιεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων, στις υπέρογκες εκπτώσεις και επιστροφές προς τον ΕΟΠΥΥ που απειλούν με λουκέτο πολλές επιχειρήσεις.

-Η μεσαία τάξη πληρώνει πάλι τα κόλπα Τσακαλώτου

Κατήργησαν τα αντίμετρα, Κανένας φορολογούμενος δεν κερδίζει απολύτως τίποτα. Απεναντίας, εκατοντάδες χιλιάδες μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και ιδιοκτήτες ακινήτων χάνουν τη μοναδική ευκαιρία που τους είχε δοθεί να τύχουν μιας φορολογικής ελάφρυνσης.

-Ιδιωτικοποιήσεις: Με το ζόρι 200 εκατ. τα έσοδα του 2019, έναντι στόχου... 1,5 δισ. 

Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα. Τα ενεργειακά είναι ο τομέας των αποκρατικοποιήσεων όπου ο νέος υπουργός Οικονομικών θα παραλάβει τις περισσότερες εκκρεμότητες.

-Νέα εποχή για τα ελληνικά ομόλογα

Ιστορικά χαμηλά και μεγάλες προσδοκίες. Μόνο μέσα σε δύο εβδομάδες από τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου το κόστος δανεισμού του Ελληνικού Δημοσίου έχει υποχωρήσει σε ποσοστό άνω του 17%, με αποτέλεσμα το spread με το γερμανικό 10ετές να αγγίζει ιστορικά ελάχιστα.

-Ακραία πολιτική σύγκρουση με όρους μαφίας στην Αλβανία

Η δημοσιοποίηση συνομιλιών ανάμεσα σε στελέχη των κυβερνώντων Σοσιαλιστών και αρχιμαφιόζους από τη γερμανική εφημερίδα «Bild» και, στη συνέχεια, η στροφή της Α. Μέρκελ που προανήγγειλε πάγωμα της έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τόσο με την Αλβανία όσο και με τη Β. Μακεδονία, μοιάζει να έδωσαν το «σήμα» στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ιλιρ Μέτα, να ανακοινώσει τη μη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών στις 30 Ιουνίου.

-Η δεύτερη άνοιξη του Χονγκ Κονγκ

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν χθες στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ εναντίον της προτεινόμενης νομοθεσίας εκ μέρους της κινεζικής κυβέρνησης που θα επιτρέπει να εκδίδονται ύποπτοι στην Κίνα προκειμένου να δικαστούν, λίγες μόνο μέρες μετά τον εορτασμό της 30ής επετείου της Τιεν Αν Μεν.

- Συρία: Θάνατος από τον ουρανό...

Το καθεστώς Άσαντ και οι Ρώσοι σύμμαχοί του βομβαρδίζουν ακόμη και νοσοκομεία στην επαρχία Ιντλίμπ. Η Δαμασκός επιμένει ότι κάποιες επιθέσεις είναι απαραίτητες, καθώς, όπως ισχυρίζεται, οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία για να αποθηκεύουν όπλα.

-Είκοσι χρόνια πίσω από το ποδόσφαιρο

Τα αποκαλυπτήρια του 0-3. Η Εθνική με την εικόνα της διώχνει και τους τελευταίους που πηγαίνουν απο... πατριωτικό καθήκον να την παρακολουθήσουν. Γιατί ξέφτισε το ενδιαφέρον και δεν εμπνέει ούτε η ομάδα ούτε ο προπονητής ούτε η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες.

-Θέλουν να «παραιτήσουν» την ξεναγό του Ομπάμα

Βρήκαν ξανά εξιλαστήριο θύμα. Η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού για άλλη μια φορά κρύβει τις ευθύνες που τη βαραίνουν πίσω από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ζητώντας την παραίτηση της προϊσταμένης της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αθηνών Ελένης Μπάνου, για τη μη λειτουργία του αναβατορίου στην Ακρόπολη.

-Ημερολόγια καλοκαιριού με γεύση... λεμόνι

Νέα έργα συνθέτουν το προσωπικό «Λεμονοδάσος» του Γιάννη Ψυχοπαίδη στην γκαλερί Citrone και «24 βιβλία, 24 γράμματα» παρουσιάζονται σαν ένα «αλφάβητο μνήμης» στο μουσείο του νησιού.