Επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Στο στόχαστρο «γνωστών αγνώστων» μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης το πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Περιστέρι. Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και πέταξαν τρικάκια και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν!, έγραψε στο Twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

Η επίθεση στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης βρισκόταν στο αεροπλάνο επιστρέφοντας από τη Βιέννη, όπου συναντήθηκε με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας.

Σημειώνεται πως είναι η 4η φορά που τα γραφεία του κ. Βαρβιτσιώτη γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ είναι η πρώτη στο γραφείο του στο Περιστέρι.

Χρ. Ταραντίλης: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»

«Στόχος των τραμπούκων έγινε για άλλη μια φορά το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια», αναφέρει σε δήλωσή του για την επίθεση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

«Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα φοβίσουν τον ίδιο ή την κυβέρνηση, κάνουν λάθος. Το μόνο που κάνουν με τις ενέργειές τους είναι να προκαλούν τους δημοκρατικούς πολίτες. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία», καταλήγει η δήλωση του κ. Ταραντίλη.

Ν. Δένδιας: Η επίθεση στο γραφείο του Μ.Βαρβιτσιώτη, επίθεση στο κράτος δικαίου

Η επίθεση στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, μία ακόμη επίθεση κατά εκλεγμένου εκπροσώπου του ελληνικού λαού, είναι επίθεση στο Κράτος Δικαίου" έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Επισήμανε, επίσης, ότι πολιτικός κόσμος οφείλει να την καταδικάσει, όπως και κάθε αντίστοιχη επίθεση, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.