Ένταση στη Βουλή με χυδαίες εκφράσεις και αποβολή βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Ένταση στη Βουλή με χυδαίες εκφράσεις και αποβολή βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή κόντρα που ξεπέρασε τα όρια και έφτασε μέχρι την αποβολή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Μάρκου από την Ολομέλεια ξέσπασε στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάρκου επιχείρησε να απαξιώσει τον κ. Κεγκέρογλου που ανέβαινε εκείνη την ώρα στο Βήμα λέγοντας του « Τι θα πει; Τα ίδια που είπε ο Πλεύρης».

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπρόεδρου της Βουλής Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ  φέρεται να αντέτεινε προς τον συνάδελφό του «ξέρουμε τι κάνατε στις επιτροπές» και τον κ. Μάρκου να απαντάει υβριστικά λέγοντας σας «έχει γίνει να» κάνοντας και μια απρεπή χειρονομία

Εκείνη τη στιγμή ο κ. Κωνσταντινόπουλος ζήτησε την άμεση αποβολή του βουλευτή με την τηλεοπτική μετάδοση λόγω της έντασης να σταματά και τους βουλευτές να συνεχίζουν τις αντεγκλήσεις με κλειστές κάμερες. 

Σύμφωνα με βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας την ώρα που ο κ. Κεγκέρογλου έπαιρνε το λόγο Μάρκου άρχισε να βρίζει. «Τι να πει αυτός. Τα είπε η ΝΔ».

Ο κ. Κωσταντινόπουλος του θύμισε τις επιτροπές για τους γιατρούς που είναι ανοικτές ως προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Μάρκου συνέχισε «τι να πείτε εσείς στο ΚΙΝΑΛ που έχετε την κ...α  σας ανοικτή ...να».

Ο κ. Κικίλιας ακούγοντας αυτές τις εκφράσεις απευθυνόμενος στον κ. Μάρκου είπε «Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε, βγες έξω»

Σημειώνεται ότι η κ. Γεροβασίλη  που είχε ανεβεί στο προεδρείο με τον  κ.Μπούρα συμφώνησε να βγει ο κ. Μάρκου αλλά ζητούσε από τον κ. Κωνσταντινόπουλο να πει τι είπε και να ζητήσει συγγνώμη