Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου

Άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 2.20 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Mίνας Καραμήτρου, έξω από την οικία της στην περιοχή του Παπάγου.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η αστυνομική συντάκτρια, μιλώντας στο Θέμα 104,6 δήλωσε: «Μια δυνατή έκρηξη, είδαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας το αυτοκίνητό μου να καίγεται και όλοι προσπάθησαν να τη σβήσουν για να μην επεκταθεί και έχουμε χειρότερα. Οι πυροτεχνουργοί μου είπαν ότι έγινε με περιέλουση εύφλεκτου υλικού στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου και κάτω από αυτό για να μην σβήνει η φωτιά».

«Είναι θλιβερό να πιστεύουν κάποιοι ότι εν έτει 2019 οι δημοσιογράφοι με τη βια θα ράψουν τα στόματά τους και θα λειτουργούν και θα λένε τι αρέσει σε εκείνους», πρόσθεσε.

Όπως είπε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1, ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν άμεσα τη φωτιά στο αυτοκίνητο και ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική ενώ η φωτιά δεν επεκτάθηκε. Η δημοσιογράφος σημείωσε πως σύμφωνα με όσα της είπαν οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι της μετά την επίθεση, πιστεύεται ότι η επίθεση έγινε από αντιεξουσιαστές που στηρίζουν τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Εν τω μεταξύ, λίγο αργότερα, καταδρομική επίθεση από περίπου 10 κουκουλοφόρους πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής.