Ν. Χαρδαλιάς: Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και εμπιστοσύνης

Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και εμπιστοσύνης

Στον δικό του αποχαιρετισμό προς τους πολίτες προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο facebook,  «κλείνοντας» και αυτός, μετά το χθεσινό «αντίο» του Σωτήρη Τσιόδρα,τον κύκλο των 72ημερών με τις καθημερινές ενημερώσεις για την πορεία της πανδημίας στην χώρα 

Με ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο κοπιώδες έργο των τελευταίων μηνών της υγειονομικής κρίσης, αφήνοντας με το μήνημά του γεύση ελπίδας αλλά και συνεχούς επαγρύπνησης.

«Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα», έγραψε, μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.

Αναφερόμενος στη συνεργία του με τον κ. Τσιόδρα, σημείωσε τα εξής: «Με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας».

«Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή», έγραψε ακόμη ο κ. Χαρδαλιάς.