Δύο νεκροί από τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους

Δύο νεκροί από τους πυροβολισμούς στα Κάτω Πατήσια και τους Αγίους Αναργύρους

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους δύο αστυνομικοί, ήταν ο απολογισμός του αιματηρού περιστατικού με πυροβολισμούς που ξεκίνησε στα Κάτω Πατήσια και ολοκληρώθηκε στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ του Σαββάτου.

Στα Κάτω Πατήσια, ένοπλος πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο τραυματίας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

 Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν και δεύτερο τραυματία, ο οποίος ενδέχεται να επιβιβάστηκε στο όχημα με το οποίο διέφυγε ο δράστης.

Λίγη ώρα αργότερα, στους Αγίους Αναργύρους σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εντόπισαν τον δράστη. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε, σκοτώθηκε ο δράστης και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου έχουν μεταφερθεί οι δύο τραυματίες αστυνομικοί, μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο αρχηγός της Αστυνομίας.

«Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς,ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά» ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο Twitter.