ΓΔ: 825,02 7,78 (0,95 %)

Τζίρος: 57,47 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1954η
Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

ΓΔ: 825,02 7,78 (0,95 %)

Τζίρος: 57,47 εκατ. €   RT

Άγγελος Κότιος: Διαψεύδω ότι ο υφ. Ναυτιλίας είχε εμπλακεί σε επεισόδιο κατά πρώην πρύτανη του ΠΑΠΕΙ

Διαψεύδω ότι ο υφ. Ναυτιλίας είχε εμπλακεί σε επεισόδιο κατά πρώην πρύτανη του ΠΑΠΕΙ

Διαψεύδει ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Άγγελος Κότιος, την εμπλοκή του υφυπουργού Ναυτιλίας, Κωνσταντίνου Κατσαφάδου σε επεισόδιο κατά του πρώην Πρύτανη του ΠΑΠΕΙ, Βασίλειου Μπένου, θέμα στο οποίο αναφέρθηκε απο το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Κότιος, ως αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, δηλώνει με αφορμή δημοσιεύματα και δημόσιες τοποθετήσεις ότι «ο κ. Κατσαφάδος, όχι μόνο δεν μετείχε, αλλά δεν βρισκόταν καν στο χώρο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή δημοσιεύματα και επαναλαμβανόμενες δημόσιες τοποθετήσεις περί δήθεν εμπλοκής του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνου Κατσαφάδου σε επεισόδιο κατά πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς, απερίφραστα δηλώνω ως σημερινός Πρύτανης του Ιδρύματος και ως αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, ότι ο κ. Κατσαφάδος, όχι μόνο δεν μετείχε, αλλά δεν βρισκόταν καν στο χώρο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πρόκειται δε για περιστατικό, για το οποίο όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι φοιτητές, αθωώθηκαν πανηγυρικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη.