Αρκάς: Πάντα με ζώα ασχολιόμουν στα σκίτσα μου

Αρκάς: Πάντα με ζώα ασχολιόμουν στα σκίτσα μου

Νέα σκληρή απάντηση με τον δικό του τρόπο δίνει ο γνωστός σκιτσογράφος Αρκάς, στις επικρίσεις που συνεχίζει να δέχεται για την πολιτική κριτική που ασκεί μέσα από σειρά σκίτσων. «Δεν καταλαβαίνουμε αυτούς που λένε ότι ο Αρκάς άλλαξε. Με ζώα ασχολιόταν πάντα στα σκίτσα του» αναφέρει ανάρτηση στο facebook με την υπογραφή «εκ της διαχειρίσεως».

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ανάρτηση στο facebook που ταυτόχρονα αποτελεί και απάντηση στις επικρίσεις και στα σχόλια για τη νέα σειρά σκίτσων που φέρουν τον τίτλο «τα παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» αλλά και σε άλλα στα οποία επικρίνει και καυτηριάζει πράξεις και παραλείψεις της σημερινής κυβέρνησης.

Μάλιστα στην πρώτη του απάντηση ήταν ιδιαίτερα σκληρός αφού ανέφερε ότι «θεωρεί ότι ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ' αυτήν την κυβέρνηση, τόσο ώστε να τον αναγκάσουν να σχολιάζει αυτό που πάντα σιχαινόταν: την κεντρική πολιτική σκηνή».

Κατέληγε δέ λέγοντας πως «απέναντι σ' αυτή την αθλιότητα κανένας έντιμος άνθρωπος δεν δικαιούται να παραμείνει σιωπηλός».

Οι επιθέσεις που δέχθηκε από αυτή την πρώτη ανάρτηση οδήγησαν μάλιστα σε μια ακόμη στην οποία γινόταν αναφορά στα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με την εξής επισήμανση: «αν σταματήσουν να λένε ψέματα για τον Αρκά, θα σταματήσει και ο Αρκάς να λέει αλήθειες για τον Πρωθυπουργό».