Αποζημίωση 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό, μετά από αίτημα Μητσοτάκη

Αποζημίωση 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό, μετά από αίτημα Μητσοτάκη

Σε αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο όχημα θα προχωρήσει η Αττική Οδός, μετά από αίτημα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Δίχως τέλος την ίδια στιγμή η Οδύσσεια για πολλούς από τους οδηγούς στον αυτοκινητόδρομο, καθώς σχεδόν 20 ώρες μετά, 1.200 οχήματα παραμένουν εγκλωβισμένα στον αυτοκινητόδρομο.

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία πολλά, σήμερα αναμένεται άλλη μια δύσκολη μέρα, με την κυβέρνηση να προχωρά σε ανακοινώσεις για την αποτίμηση της κατάστασης, μέσω του  υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρ. Στυλιανίδη και του υπουργού Ενέργειας Κ. Σκρέκα.

Είχε προηγηθεί ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπου εκτός των Χρ. Στυλιανίδη και Κ. Σκρέκα, μετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.