Τζόκοβιτς: Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ - Τι είπε σε συνέντευξη η οικογένειά του

Τζόκοβιτς: Θέλω να μείνω και να αγωνιστώ - Τι είπε σε συνέντευξη η οικογένειά του

«Είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της visa μου. Παρά το ό,τι συνέβη, θέλω να μείνω και να αγωνιστώ στο Αυστραλιανό Open. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτό. Ταξίδεψα εδώ για να συμμετέχω σε ένα από τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα ενώπιον των καταπληκτικών φιλάθλων».

Με αυτά τα λόγια, δια μέσω του Twitter έσπασε τη σιωπή ο Σέρβος αθλητής μετά την αθωωτική απόφαση από το Αυστραλιανό δικαστήριο. 

Την ίδια στιγμή, συνέντευξη παραχώρησε η οικογένεια του Τζόκοβιτς  θέλοντας να προσδώσει πανηγυρικό τόνο μετά τη δικαστική απόφαση του Αυστραλιανού Δικαστή που τον δικαίωσε.

«Είναι νίκη του νόμου»
Ο πατέρας του αθλητή τόνισε ότι η απόφαση για τον γιό του είναι νίκη του νόμου, νίκη της δικαιοσύνης, νίκη δική του.Στη συνέχεια, ο αδερφός του ευχαρίστησε τους δικαστές καθώς είδαν την υπόθεση σοβαρά και με διάθεση να αναλύσουν τα πάντα. «Κάναμε τα πάντα και πρέπει όλοι να στείλουμε την αγάπη μας στον Νόβακ».

Ο Τζόκοβιτς έκανε προπόνηση σήμερα σύμφωνα με τον αδελφό του. «Ήρθε στην Αυστραλία να παίξει τένις και να κερδίσει ένα ακόμα Open. Κάποιοι τον παρουσιάζουν διαφορετικό όλα αυτά τα χρόνια αλλά απλά εκείνος είναι υπέρ της ελευθερίας της επιλογής.  Κατάθεσε όλα τα έγγραφα που του ζητήθηκαν συμπεριλαμβανομένης και της ιατρικής εξαίρεσης.

Η μητέρα του Τζόκοβιτς, συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα ανέφερε, μιλώντας έξω από ξενοδοχείο που κρατούνταν ο αθλητής,  ότι «η νίκη στη δίκη είναι η μεγαλύτερη της καριέρας του, μεγαλύτερη από Gran Slam. Δεν έκανε τίποτα παράνομο, δεν παραβίασε κανένα νόμο αλλά πάλεψε με το σύστημα και την κυβέρνηση».

Μάλιστα, τόνισαν ότι παραβιάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα του αλλά δεν έχουν κάτι εναντίον της Αυστραλίας, την οποία αγαπάνε