Συνάντηση του Γ. Κύρτσου με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ Βέρνερ Χόγιερ

Συνάντηση του Γ. Κύρτσου με τον πρόεδρο της ΕΤΕπ Βέρνερ Χόγιερ

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) κ. Βέρνερ Χόγιερ δέχθηκε χθες τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κύρτσο στα γραφεία της τράπεζας στις Βρυξέλλες.

Στον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργο Κύρτσο έχει ανατεθεί η ετήσια έκθεση του ΕΚ για τις δραστηριότητες της ΕΤΕπ, η οποία θα προετοιμαστεί τους επόμενους μήνες και θα παρουσιαστεί στην Ολομέλεια του Ε.Κ. στα τέλη του χρόνου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών και των συνεργατών τους αναπτύχθηκε γύρω από τις δραστηριότητες της ΕΤΕπ, τις πρωτοβουλίες που πήρε στη διάρκεια των τελευταίων 18 μηνών ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση και την προοπτική της ελληνικής οικονομίας, όπως και για τον αυξανόμενο ρόλο της ΕΤΕπ στη στήριξη των επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο κ. Κύρτσος ενημέρωσε τον κ. Χόγιερ ότι θα έρθει σε επαφής με το γραφείο της ΕΤΕπ στην Αθήνα για να ενημερωθεί για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η ΕΤΕπ υπέρ της οικονομικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και για να αναζητηθούν νέοι τρόποι βελτίωσης της δυναμικής του παραγωγικού ιδιωτικού τομέα της ελληνικής οικονομίας.