Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Άννα Κορακάκη

Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στην Άννα Κορακάκη

Τα θερμά του συγχαρητήρια απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην Άννα Κορακάκη για την μεγάλη επιτυχία της να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

"Θερμά συγχαρητήρια για την νέα παγκόσμια επιτυχία σας, η οποία επισφραγίζει την συνεχή και εντυπωσιακή άνοδό σας κατά την επίτευξη των στόχων σας", αναφέρει το μήνυμα που εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

"Η Άννα Κορακάκη μας θύμισε ξανά την φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε", αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συγχαίροντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κόσμου στην σκοποβολή.

"Η Άννα Κορακάκη με τη σκληρή δουλειά της έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας. Η κατάκτηση του Παγκ. Πρωταθλήματος αποτελεί μια ακόμη χρυσή σελίδα για την ίδια & τον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο κεφάλαιο θα γραφτεί στο Τόκιο το 2020. Πολλά συγχαρητήρια Άννα", έγραψε στο Twitter η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

 Η Άννα Κορακάκη με τη σκληρή δουλειά της έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας. Η κατάκτηση του Παγκ. Πρωταθλήματος αποτελεί μια ακόμη χρυσή σελίδα για την ίδια & τον ελληνικό αθλητισμό. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο κεφάλαιο θα γραφτεί στο Τόκιο το 2020. Πολλά συγχαρητήρια Άννα. pic.twitter.com/8EcPeidfYI

Το Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ συγχαίρει θερμά την Άννα Κορακάκη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκοποβολής, που διεξάγεται στη Νότια Κορέα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι μαζί με το χρυσό μετάλλιο, θα φέρει στη χώρα μας και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

"Το να παραμένεις στην κορυφή είναι δυσκολότερο από το να την κατακτάς. Πολλά μπράβο λοιπόν στην Άννα Κορακάκη που μας έχει βέβαια "καλομάθει" στα χρυσά μετάλλια, αλλά κάθε καινούργιο, όπως το σημερινό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, επιβεβαιώνει εμφατικά την αξία της", αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο βουλευτής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.