Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στο γραφείο του Β. Κικίλια

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στο γραφείο του Β. Κικίλια

Με τις κατηγορίες της απρόκλητης φθοράς και της διατάραξης οικιακής ειρήνης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη, μετά την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο Κολωνάκι.

Ο 23χρονος συνελήφθη από αστυνομικό που τον καταδίωξε αμέσως μετά την επίθεση των μελών του «Ρουβίκωνα». Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται ο 23χρονος.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο «Ρουβίκωνας» μετά την επίθεση έκανε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου.

Στ. Πέτσας: «Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται»

«Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται» είναι το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, από μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται».

«Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί», συμπλήρωσε ο Στ. Πέτσας.

Βασ. Κικίλιας: «Δεν τρομοκρατούμαι»

«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία», ήταν η άμεση απάντηση του Βασίλη Κικίλια με μία ανάρτησή του στο Twitter.