Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας
Κάτω Πετράλωνα

Στον ανακριτή ο κατηγορούμενος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού και κακοποίησης της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Συγκεκριμένα, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε το περασμένο Σάββατο, όταν η γυναίκα είχε πάει να καθαρίσει μια πολυκατοικία στα Πετράλωνα.Ο φερόμενος ως δράστης, την πλησίασε χωρίς να τον αντιληφθεί από πίσω, την έσφιξε στο λαιμό με τα χέρια του, με τη βία την έβαλε μέσα σε διαμέρισμα και για τουλάχιστον πέντε ώρες ασελγούσε σε βάρος της. Ηγυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, είχε συλληφθεί και είχε φυλακιστεί το 2015 για παρόμοια υπόθεση. Είχε χτυπήσει, απειλήσει να σκοτώσει και βιάσει 22χρονη γυναίκα, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος το 2020, με τις τότε προβλεπόμενες διατάξεις, κάνοντας μεροκάματα στις φυλακές.