Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που βίασαν στο Ζεφύρι

Σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα που βίασαν στο Ζεφύρι

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας νεαρή αλλοδαπή γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, την περασμένη Τετάρτη, στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις βιάστηκε στη συνέχεια από άγνωστους δράστες.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις και αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα «ρίξει φως» στην υπόθεση αυτή. Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι την γυναίκα την μετέφεραν από άλλο σημείο, στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Υπενθυμίζεται πριν από τέσσερις ημέρες, περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι είδαν μία γυναίκα αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.

Αμέσως κάλεσαν τις Αρχές καθώς η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν. Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο. Το ασθενοφόρο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου η εξέταση του ιατροδικαστή αποκάλυψε τον εφιάλτη της κοπέλας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ