Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά

Σε καλό κλίμα οι συναντήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη με Κ. Καραμανλή και Α. Σαμαρά

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αντώνη Σαμαρά, στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα. Τον κ. Μητσοτάκη ανέμενε στο γραφείο του κ. Σαμαρά και ο κ. Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος παρέδωσε στον νέο πρόεδρο του κόμματος το επίσημο πρωτόκολλο της ΚΕΦΕ με τα τελικά αποτελέσματα.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Κώστα Καραμανλή. Η συνάντηση διήρκησε 45 λεπτά και όπως τόνισε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη συνέχεια μιλώντας με δημοσιογράφους, το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως πάντοτε.

Δεν θέλησε, ωστόσο, να μπει σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνάντησης, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εν οίκω μη εν δήμω.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε στον πρώην πρωθυπουργό το πρόγραμμα των 111 ημερών για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων κ. Ιωάννη Βρούτση, με το Συντονιστή ΟΔΕ Κοινωνικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Καβάλας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και με τον Υπεύθυνο του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Επικρατείας, κ. Βασίλη Οικονόμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εξετάστηκαν θέματα κοινωνικής πολιτικής, αλλά και οι αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό.