Ο Β. Κεγκέρογλου κατηγορεί για συκοφαντία τον Λ. Γρηγοράκο

Ο Β. Κεγκέρογλου κατηγορεί για συκοφαντία τον Λ. Γρηγοράκο

Για συκοφαντία κατηγορεί τον βουλευτή Λεωνίδα Γρηγοράκο ο συνάδελφός του, Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", ξεκαθάρισε ότι δεν διαγράφηκε για τις πολιτικές του απόψεις.

"Ο κ. Γρηγοράκος δεν διαγράφηκε για τις απόψεις του. Αφού έδωσε τις εξηγήσεις και θεωρήθηκε λήξαν το θέμα συνέχισε να λέει ότι ένας, ή δύο, ή δεν ξέρω πόσοι από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενδέχεται να πάνε στον Μητσοτάκη. Αυτό είναι μια συκοφαντία και μια κατηγορία" υπογράμμισε, μιλώντας στην εκπομπή "Δύο στις 12" με τον Φάνη Γρηγοριάδη.

Ο κ. Κεγκέρογλου κατηγόρησε επίσης τον κ. Γρηγοράκο ότι εδώ και δύο μήνες δεν προσέρχεται στις κομματικές διαδικασίες της παράταξης και είπε ότι την ώρα που δήλωνε σε μέσα ενημέρωσης για το ενδεχόμενο προσχώρησης βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη ΝΔ, συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

"Δεν προσέρχεται στη συνεδρίαση όπως κάνει τώρα δύο μήνες που δεν παρουσιάζεται και την ίδια ώρα έλεγε αυτή τη συκοφαντία χωρίς σεβασμό προς τους συναδέλφους" τόνισε.

Ο κ. Κεγκέρογλου είπε ακόμα ότι ο κ. Γρηγοράκος είχε δώσει στα αρμόδια όργανα εξηγήσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, αλλά την επόμενη μέρα επανέλαβε τις ίδιες δηλώσεις "περί αποχώρησης βουλευτών" στα μέσα ενημέρωσης.

"Οι βουλευτές είναι συγκεκριμένοι. Είναι 15. Με τον ίδιο και την πρόεδρο 17 και πρέπει να μας πει Επειδή δεν μας είπε και συνέχισε και την επόμενη διαγράφηκε" κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ