Νέο βίντεο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» για το ηλ. εισιτήριο στα μουσεία

Νέο βίντεο «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» για το ηλ. εισιτήριο στα μουσεία

Με ένα νέο βίντεο της κατηγορίας «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» η κυβέρνηση παρουσιάζει την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της χώρας.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του πρωθυπουργού εμφανίζονται επίσης ο υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής και η υπουργός Λυδία Κονιόρδου.

Με τρεις αναρτήσεις του στο Twitter ο Αλ. Τσίπρας χαρακτήρισε τομή για τον πολιτισμό της χώρας το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

«Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας» αναφέρει ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι «το ηλεκτρονικό εισιτήριο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες προς τα εκατομμύρια των επισκεπτών με τη δυνατότητα αγοράς μέσω διαδικτύου και περιορίζει τον χρόνο αναμονής για την είσοδο στους μεγάλους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία».

«Ανοίγει έτσι ο δρόμος για τη δυνατή τοποθέτηση του πολιτιστικού αγαθού της πατρίδας μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά. Και στον πολιτισμό η Ελλάδα προχωρά», καταλήγει η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

 Ο πολιτισμός είναι η μεγάλη αξία της χώρας μας, η πυξίδα μας για το μέλλον. Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ολοκλήρωσε μια σημαντική τομή: Το ηλεκτρονικό εισιτήριο για αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας.