Νέες αναρτήσεις Κουρτάκη στο twitter για «cd με νεοκουμμουνιστική μίζα»

Νέες αναρτήσεις Κουρτάκη στο twitter για «cd με νεοκουμμουνιστική μίζα»

Συνέχεια στις χθεσινές του καταγγελίες δίνει ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter προαναγγέλλει αποκαλύψεις για “μίζες” σημειώνοντας μάλιστα πως “Τα παίρνουν χοντρά. Μάλιστα ακούγονται να διαπραγματεύονται και τα ποσοστά τους. Τόσο διεφθαρμένοι δεν έχουν περάσει από την χώρα. Σε λίγο ο @atsipras θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματικότητα του”. 

Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας ότ υπάρχουν «Έξι ολόκληρα cd γεμάτα νεοκομμουνιστική μίζα. Και μιλάμε για μια και μόνο υπόθεση. Το παλικάρι του ΣΥΡΙΖΑ που έχει ονοματεπώνυμο ζητάει το 50%. Μάλιστα τώρα δεν τολμά να κάνει μήνυση, γιατί με τον νόμο Παπαγγελόπουλου, θα ακουστούν τα ηχητικά».

Έχοντας προαναγγείλει από το βράδυ της Πέμπτης αποκαλύψεις και στην εφημερίδα Παραπολιτικά αναμένεται να δοθούν και απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν προκύψει μέσα από προηγούμενες αναρτήσεις που άφηναν υπόνοιες για σοβαρά κρούσματα διαφθοράς εντός της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη σε διαδοχικά twitter ο Γιάννης Κουρτάκης σημείωνε πως ονειρεύτηκε έναν υπουργό και έναν πρώην υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν χρήματα από επιχειρηματία αναφέρεται καθώς και έναν σερβιτόρο φίλο υπουργού Νίκου Παππά, ο βρέθηκε να ζει πλουσιοπάροχα σε φρουρούμενη βίλα με πισίνα. 

Διαβάστε Περισσότερα