Μπατζελή: Τη Δευτέρα αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρέου

Μπατζελή: Τη Δευτέρα αναμένεται και επίσημα η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρέου

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα και επίσημα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπως έκανε γνωστό το βράδυ της Κυριακής η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Κατερίνα Μπατζελή.

Όπως τόνισε η κ. Μπατζελή, θα στηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωσή του χθες, είχε κάνει γνωστό πως θα έχει συναντήσεις με τους υποψήφιους για τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη.

Η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης, και η δημιουργία των προϋποθέσεων για την μεγαλύτερη δυνατή διαβούλευση και συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στις εσωκομματικές διαδικασίες, είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης που θα αποτελέσει τον δυναμικό φορέας μια προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης απέναντι στη συντηρητική.

Σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε χρέος να είμαστε όλοι αφοσιωμένοι, συμμέτοχοι και πρωταγωνιστές,

Γι' αυτήν την πρωτοβουλία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, έχει ενημερωθεί και η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο πρώην πρωθυπουργός.