Μιλτ. Βαρβιτσιώτης: “Βολεύουν τους συντρόφους τους σε θέσεις του Δημοσίου”

Μιλτ. Βαρβιτσιώτης: “Βολεύουν τους συντρόφους τους σε θέσεις του Δημοσίου”

Σε σοβαρή καταγγελία για κομματικούς διορισμούς στο Δημόσιο κατηγορεί με ανακοίνωσή του την κυβέρνηση ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βαρβιτσιώτης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι μέσω ΤΑΙΠΕΔ διεύρυνε το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας ώστε να «βολευτούν περισσότεροι σύντροφοι»

Ο κ. Βαρβιτσιώτης τονίζει ότι:

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, να ξηλώνει τις διοικήσεις στα περιφερειακά λιμάνια με διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά προχώρησε στην αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αλλαγή του -κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας που ανέπτυξε τον

τομέα της κρουαζιέρας στο νησί και κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων» συμπληρώνοντας πως το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο ήταν αυτό που συνυπέγραψε με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοδρομίου στην Ελλάδα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καταγγέλει επίσης τον διορισμό στο ίδιο συμβούλιο, του συμφοιτητή του Πρωθυπουργού και αντιδημάρχου  Ερείκουσας, Ανδρέα Γουλή που «τον φιλοξενεί εκεί κάθε χρόνο».