Λοχαγός ο δολοφόνος των δύο γυναικών στην Κύπρο

Λοχαγός ο δολοφόνος των δύο γυναικών στην Κύπρο

Δεύτερο πτώμα γυναίκας ανασύρθηκε στις 4 το απόγευμα από φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού στην Κύπρο στη διάρκεια των ερευνών που διεξάγει τις τελευταίες μέρες η αστυνομία για τον εντοπισμό της σορού της εξάχρονη κόρης της 38χρονης Μαρι Ροουζ από τις Φιλιππίνες η οποία ανασύρθηκε νεκρή στο ίδιο σημείο την περασμένη Κυριακή.

Όπως αναφέρει το riknews.com, το πτώμα της δεύτερης γυναίκας ανασύρθηκε γυμνό και σε κατάσταση σαπωνοποίησης, δηλαδή κατάσταση κατά την οποία το λίπος μεταβάλλεται σε σαπωνοκηρώδη μάζα με χαρακτηριστική ταγγή (άσχημη) οσμή.

Ο υπεύθυνου ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτου Σιάηλου δήλωσε ότι πρόκειται για πτώμα γυναίκας και όχι του παιδιού. «Έχει βρεθεί ακόμα μία σορός γυναίκας. Είμαστε σε πρώιμα στάδια. Γίνονται έρευνες για το παιδί. Θα συνεχιστούν οι έρευνες στο φρεάτιο. Είναι πρωτοφανή τα ευρήματα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλα θύματα», ανέφερε. 

Ο δράστης που πρόσφατα προήχθη σε Λοχαγό ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε χθες στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες, τη οποία γνώρισε τον Ιούλιο του 2018 μέσω διαδικτύου.