Κυρ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη αύριο στο Μαξίμου

Κυρ. Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Μαριούπολη αύριο στο Μαξίμου

Τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στην Μαριούπολη, Μανώλη Ανδρουλάκη, θα υποδεχθεί αύριο Παρασκεύη 1 Απριλίου και ώρα  10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση αυτή που είχε προαναγγελθεί από κυβερνητικές πηγές όταν ο κ. Ανδρουλάκης είχε καταφέρει να φύγει από την βομβαρδιζόμενη Μαριούπολη στις 19 Μαρτίου. Ο πρωθυπουργός είχε τότε συγχαρεί τηλεφωνικά τον πρόξενο για τη γενναιότητα που επέδειξε και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσέφερε αλλά και για τον δημόσιο λόγο του. 

Στις 12:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί επίσης με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων, ενώ στις  13:00  θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, της Κύπρου, Μαρίνο Σιζόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στις 19:15 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση βιβλίου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer, Άλμπερτ Μπουλά, στο Μέγαρο Μουσικής.