Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει

Toυ Γιάννη Κ. Τρουπή

Μήνυμα ενότητας αλλά και αισιοδοξίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι “ο Γολγοθάς για την Ελλάδα τελειώνει και πως η χώρα βρίσκεται λίγο πριν το πέρασμα σε μία πιο αισιόδοξη εποχή” , όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι η σκέψη όλων σήμερα βρίσκεται σε εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από την κρίση, τονίζοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

“Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες σε όλη τη χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουμε την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιο Πάσχα. Παίρνουμε δύναμη από την πίστη μας, από την νίκη της ζωής, του Φωτός, της ελπίδας. Η σκέψη μας σήμερα είναι σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα και ιδίως σε όσους πέρασαν πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Το μήνυμα προς όλους είναι ότι ο Γολγοθάς για την πατρίδα μας τελειώνει.

Είμαστε λίγο πριν το πέρασμα σε μία νέα πιο αισιόδοξη εποχή. Με αλληλεγγύη, ομοψυχία και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των Ελλήνων θα τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειές σας. Εύχομαι το φως της Ανάστασης να δείξει το δρόμο για μια πιο φωτεινή Ελλάδα, για μια καλύτερη Ελλάδα. Χριστός Ανέστη” επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ανάσταση στο χωριό Καρδιανή της Τήνου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη της Δάφνη παρακολούθησαν την αναστάσιμη ακολουθία και ευχήθηκαν Xριστός Aνέστη με τους κατοίκους του χωριού.

Η ακολουθία της Ανάστασης στην Καρδιανή τελέστηκε στο ναό της Αγίας Τριάδας , ο οποίος έχει ανακηρυχθεί «διατηρητέο μνημείο» από το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο ναός ξεχωρίζει για το μαρμάρινο κωδωνοστάσιό του, τον πλούσιο μαρμάρινο γλυπτό εσωτερικό και εξωτερικό διάκοσμο και η εξάτοξη καμάρα που στηρίζει την αυλή του Ναού, είναι μοναδική στις Κυκλάδες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα περάσει την μέρα του Πάσχα με την οικογένειά του.