Κυρ. Μητσοτάκης: Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν είναι πλέον σιωπηλή

Κυρ. Μητσοτάκης: Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν είναι πλέον σιωπηλή

"Στις 11 Ιανουαρίου ξημερώνει μια καινούργια ημέρα για τη ΝΔ και την Ελλάδα", δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνοντας λόγο για ρεύμα δημιουργικής ανανέωσης που στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στις 10 Ιανουαρίου θα είναι νικηφόρο καθώς είπε, πρόκειται για άλλη εκλογή.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε τους 400.000 πολίτες που ψήφισαν και είπε ότι παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ ενώθηκαν με νέους φίλους του κόμματος.

"Η σιωπηλή πλειοψηφία δεν είναι σιωπηλή. Έστειλαν το μήνυμα να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, ανανεωμένη και αξιόπιστη κυβερνητική λύση", ανέφερε ενώ σημείωσε πως το μήνυμα όσων ψήφισαν απευθύνεται και προς την κυβέρνηση.

Ο κ. Μητσοτάκης συμπλήρωσε  πως "οι πολίτες έστειλαν ισχυρό μήνυμα ενάντια στην ανίκανη και ιδεοληπτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδα, την οικονομία σε καταστροφή, την κοινωνία σε μαζική ανεργία και φτωχοποίηση. Ο κ. Τσίπρας σήμερα κατάλαβε ότι η Ελληνική κοινωνία δεν ανέχεται άλλο τα ψέματα και την αναξιοπιστία του".

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ