Κ. Καραμανλής: Η διγλωσσία αυτής της κυβέρνησης κάθε μέρα σπάει και νέα ρεκόρ

Κ. Καραμανλής: Η διγλωσσία αυτής της κυβέρνησης κάθε μέρα σπάει και νέα ρεκόρ

«Η διγλωσσία αυτής της κυβέρνησης κάθε μέρα σπάει και νέα ρεκόρ!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, απαντώντας στις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.

«Ο αρμόδιος υπουργός αυξάνει τα διόδια, αλλά ταυτόχρονα ισχυρίζεται ανερυθρίαστα ότι ένα μεγάλο μέρος του "Δεν πληρώνω" δεν ήταν λάθος», τονίζει ο Κ. Καραμανλής.

«Δηλώνει πανηγυρικά πως δεν θα τοποθετηθούν σταθμοί διοδίων σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο, αλλά κατόπιν παρατηρήσεως του δημοσιογράφου παραδέχεται ότι οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια ηλεκτρονικά! Με άλλα λόγια, το “Δεν πληρώνω” έχει γίνει “Πληρώστε ακριβότερα”. Με εξαίρεση βέβαια τον επικεφαλής εκείνου του δήθεν “κινήματος”, για τον οποίον έχει γίνει “Πληρώστε με”, αφού τακτοποιήθηκε πρώτα στο Υπουργείο Εξωτερικών και τώρα στο Γραφείο του πρωθυπουργού», συμπλήρωσε ο ίδιος. 

«Κύριε Σπίρτζη, οι πολίτες βλέπουν ότι το μαύρο παραμένει μαύρο, όσο κι αν προσπαθείτε να τους πείσετε ότι είναι άσπρο», κατέληξε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Μεταφορών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επανέλαβε πως διόδια σε Βαρυμπόμπη και Άγιο Στέφανο δεν θα μπουν», ενώ αναφερόμενος στο κίνημα «Δεν πληρώνω» σημείωσε ότι ένα μεγάλο μέρος του δεν ήταν λάθος, γιατί δεν υπήρχε ένα δίκαιο σύστημα τιμολόγησης και δεν υπάρχει ακόμα στις συμβάσεις. 

Φωτογραφία intime news