Ισραηλινοί διώχνουν δύο Παλαιστίνιους επιβάτες σε πτήση της Aegean

Ισραηλινοί διώχνουν δύο Παλαιστίνιους επιβάτες σε πτήση της Aegean

Μετά από διαμαρτυρίες Ισραηλινών επιβατών πριν την απογείωση της πτήσης της Aegean από την Αθήνα προς το Τελ Αβίβ για την παρουσία δύο συνεπιβατών Παλαιστινίων στο αεροσκάφος, οι δύο Παλαιστίνιοι αποβιβάστηκαν. Η πτήση απογειώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

"Σε συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων η AEGEAN ενημερώνει ότι στην προγραμματισμένη πτήση Α3 928 από Αθήνα προς Τελ Αβίβ, στις 3 Ιανουαρίου 2016, εκφράστηκε από αριθμό Ισραηλινών επιβατών ανησυχία και έντονη διαμαρτυρία για δύο Ισραηλινούς συνεπιβάτες τους. Η εταιρεία προέβη σε επιπλέον έλεγχο από τον οποίο, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν εντοπίστηκε κάποιο ζήτημα.

Πρόκειται για ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, το οποίο έληξε σύντομα χάρη στη συνεργασία και τη συναινετική διάθεση των δύο επιβατών, στους οποίους προσφέρθηκε η δυνατότητα να ταξιδέψουν με επόμενη πτήση, τα έξοδα της οποίας μαζί με τη διαμονή καλύφθηκαν από την εταιρεία.

Η AEGEAN λυπάται για το δυσάρεστο περιστατικό που δεν εκφράζει την εταιρεία και ευχαριστεί τους δύο Ισραηλινούς επιβάτες για την κατανόηση και συνεργασία τους".